Blue-IT, obrt za marketing, računalne djelatnosti i trgovinu

Pro Yacht Support

Pro Yacht Support

pys_1
pys_3

Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo mobilnu aplikaciju PRO YACHT SUPPORT Adria. Kao Studio s višegodišnjim poslovnim iskustvom na području elektroničkih medija osmislili smo i razvili aplikaciju za mobilne uređaje kojom bismo pružili posjetiteljima Jadranske obale, prvenstveno nautičarima, sve korisne informacije na jednom mjestu i nadohvat ruke. Ovo je jedinstvena aplikacija na tržištu koja nudi ovakvu uslugu, a dostupna je besplatno putem Google Play servisa za korisnike uređaja s Android operativnim sustavom. Ono što naš proizvod izdvaja od sličnih programskih rješenja je mogućnost korištenja na mobilnim uređajima kao samostalna aplikacija sa interaktivnim sadržajem bez ograničenja. Na ovaj način koristimo moderan i rasprostranjen način komuniciranja sa korisnicima.

PRO YACHT SUPPORT Adria je elektronički katalog poslovnih subjekata, korisnih informacija i točki interesa koji su predočeni korisniku na jasan i intuitivan način putem smještaja “pin” oznaka na mapi područja na kojem se nalaze. Sama aplikacija sadrži i druge interaktivne sadržaje poput plottera za nautičare ili mogućnosti predlaganja lokacija POI-a što ju čini još dodatno zanimljivijom samim nautičarima.

Nudimo Vam usluge promicanja uvrštenjem vaših poslovnih informacija u sljedećim oblicima: 

  • promicanje uvrštenjem u naš službeni letak (logotip tvrtke) 
  • unos svih lokacija poslovnica na mapu s mogućnošću navigacije (opis u tekstu, link na web stranicu i navigacija prema adresi poslovnice) 
  • promicanje izmjenjivim bannerom na početnoj stranici aplikacije.

10.02.2015. - 2 10.02.2015. - 3 10.02.2015. - 6 10.02.2015. - 7 10.02.2015. - 1